Lotte Geense

Lotte Geense is advocaat gespecialiseerd in het (ruimtelijk) bestuursrecht, bouwrecht en huurrecht.

Lotte heeft ervaring in het opstellen en beoordelen van contracten en aanbestedingsdocumenten. Ook is zij twee dagen in de week gedetacheerd bij een woningcorporatie, waar zij met name adviseert over vastgoedprojecten.

Eerder was Lotte ruim 4 jaar werkzaam bij de DCMR Milieudienst Rijnmond. Daar heeft zij ruime ervaring opgedaan in het milieu- en omgevingsrecht. In 2011 trad zij in dienst bij Houtzager Strijker, welk kantoor per 1 januari 2018 is overgegaan in Clairfort.

Lotte is aan de Universiteit van Utrecht zowel in het Bestuursrecht als in het Privaatrecht afgestudeerd. Haar expertise en ervaring komen dan ook samen in zaken die spelen op het snijvlak van deze beide rechtsgebieden.

Advocaten zijn verplicht om de onderstaande mededeling over de rechtsgebieden te publiceren op grond van de voor hen geldende regelgeving.

Lotte Geense heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd:

  • Omgevingsrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Blog Bouw & Vastgoed

Wij zijn u graag van dienst

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Clairfort Advocaten en Mediators

Zusterplein 22
3703 CB Zeist

030 – 307 54 65
 info@clairfort.nl