Contact

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Routebeschrijving Clairfort Zeist

Auto
Vanaf de A12 (oost) neemt u afrit 19 (Bunnik Wijk bij Duurstede)
Vanaf de A12 (west) neemt u afrit 20 (Driebergen Zeist)
Vanaf de A28 (oost) neemt u afrit 2 (Utrecht-De Uithof De Bilt Zeist)
Vanaf de A28 (west) neemt u afrit 3 (Den Dolder Zeist)

Na het nemen van de afslag kunt u de borden met de tekst ‘Centrum’ en ‘Slot Zeist’ volgen. Als men de oprijlaan van Slot Zeist afrijdt (de Nassau Odijklaan) met het Slot in de rug, is het Zusterplein na 170 meter aan de linkerzijde gelegen.

Parkeren
Clairfort beschikt over een aantal vaste parkeerplekken aan het Zusterplein die we voor u kunnen reserveren. In de buurt kan ook kosteloos worden geparkeerd op het openbare parkeerterrein bij Slot Zeist, op drie minuten lopen van het Zusterplein (ongeveer 300 plaatsen en 2 oplaadpunten voor elektrische auto’s). Voor deze parkeerplaats kan het beste “Brouwerij Zeist” ingegeven worden in de navigatie.

Openbaar vervoer
Aan de voorzijde van station Driebergen-Zeist rijden bus 50 (richting Utrecht via Doorn/Zeist) en bus 71 (richting Nieuwegein-C via De Uithof) richting het Zusterplein. Deze bussen vertrekken iedere 5-10 minuten.

Men stapt voor beide bussen uit bij bushalte Het Rond/1e Dorpsstraat. Het is dan 400 meter lopen naar het Zusterplein in Zeist. De looproute vanaf het busstation is als volgt:

  • Ga in zuidoostelijke richting op de 1e Dorpsstraat naar de Slotlaan
  • Sla na 53 meter rechtsaf naar Het Rond
  • Vervolg na 110 meter de weg naar de Nassau Odijklaan
  • Sla na 98 meter rechtsaf naar het Zusterplein

Routebeschrijving Clairfort Amsterdam

Parkeren

Kantoor Amsterdam bevindt zich in de binnenstad. Op de Keizersgracht zijn openbare parkeerplekken aanwezig (betaald). Parkeergarage Q-Park Europarking (route) bevindt zich op loopafstand (ongeveer 10 minuten).

Openbaar vervoer

Het kantoor in Amsterdam is met openbaar vervoer in 10-15 minuten bereikbaar vanaf Amsterdam CS met tramlijn 2, 13 of 17 en de buslijnen 170, 172 of 174 (uitstappen halte Westermarkt). Vanaf Amsterdam-WTC is het kantoor bereikbaar in 20-30 minuten met tram 13 en de buslijnen 170 en 174.