Clairfort podcast

M&A Insight

Luister hieronder naar onze Podcast-serie over fusies en overnames in de midmarket.

1. In de eerste aflevering legt Krijn Keukens op informele wijze aan de luisteraars uit wat zijn dagelijkse werkzaamheden inhouden en welke elementen belangrijk zijn in het overnameproces.

2. In de tweede aflevering komen Krijn Keukens ven corporate finance adviseur Friso Kuipers van AenF Partners aan het woord. De host Bas Resink gaat met hen in gesprek over het belang van een goede samenwerking, onderling vertrouwen en de noodzaak van een goede en duidelijke taakverdeling.

3. De derde aflevering bestaat uit drie losse dele waarin ondernemer Jacob Stadig centraal staat. Jacob is een echte automotive man en oud-eigenaar van dealerbedrijf Autohaas en leasemaatschappij XL Lease. Jacob vertelt in deze podcast op boeiende wijze over het ontstaan van zijn ondernemerschap, de groei van zijn bedrijven en zijn uiteindelijke besluit om zijn ondernemingen te verkopen. Uiteraard komen ook het verkoopproces en de samenwerking met zijn adviseurs M&A advocaat Krijn Keukens en corporate finance adviseur Peter Joosten van Aeternus aan bod. Tenslotte heeft Jacob ook de nodige tips. Kortom, een verhaal uit de praktijk en wat ons betreft een must hear voor alle MKB ondernemers die overwegen hun onderneming te verkopen.

 

Iedere twee weken wordt er een nieuwe aflevering gepubliceerd.