Over Clairfort Duurzaam

Clairfort - helder en krachtig in duurzaamheid

Afval & Milieu

Agrifood

Vastgoed & Energietransitie

Circulaire economie

Mobiliteit

Natuur & Milieu

Clairfort duurzaam

Met Clairfort duurzaam zetten de specialisten van Clairfort hun diensten in om samen met cliënten en partners duurzaamheidsdoelstellingen te realiseren. Clairfort is volop betrokken bij duurzaamheidsprojecten, zoals windmolenparken, het verduurzamen van woningen, het verduurzamen van afvalinzameling en het opzetten van aanbestedingen voor duurzame inkoop. Daarnaast is Clairfort thuis in de juridische begeleiding van vernieuwende energieprojecten. Voor veel van onze cliënten is duurzaamheid een speerpunt van hun beleid. Clairfort bestaat uit een team van specialisten, dat deze ondernemingen binnen veel verschillende rechtsgebieden van vakkundig advies kan voorzien en dat vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken kan benaderen. We verwijzen hiervoor naar onze voorbeelden.

Waarom Clairfort duurzaam?

We onderscheiden ons door onze kennis en ervaring bij het ondersteunen van projecten en zaken op het gebied van duurzaamheid en door onze heldere en krachtige aanpak. We willen voor u graag het verschil maken Onze persoonlijke betrokkenheid bij het realiseren van duurzaamheidsdoelstellingen is daarbij onze belangrijkste drijfveer. Met deze drijfveer en onze professionaliteit behalen we de beste resultaten voor onze cliënten en partners. We starten bovendien ook zelf (gevraagd en ongevraagd) duurzaamheidsinitiatieven of brengen partijen daartoe bij elkaar. Ook daarbij komen onze praktijkervaring en vaardigheden als advocaat, mediator en/of projectjurist goed van pas. Wilt u meer weten over Clairfort Duurzaam en de mogelijkheden voor uw project? Neem dan contact met ons op!

MVO

Het is belangrijk om je als kantoor bewust te zijn van je maatschappelijke verantwoordelijkheid. Nog belangrijker is het om die verantwoordelijkheid ook daadwerkelijk te nemen. Clairfort neemt de uitdaging om maatschappelijk verantwoord te ondernemen met beide handen aan. We geloven in een duurzame samenleving waarin onze aarde op een verantwoorde wijze aan volgende generaties kan worden doorgegeven. We geloven ook in een inclusieve samenleving waaraan iedereen kan meedoen ongeacht achtergrond en capaciteiten, en waarin solidariteit vanzelfsprekend is. In onze praktijk willen we aan een duurzame en inclusieve maatschappij een bijdrage leveren door onze expertise daarvoor in te zetten en door impact te maken in onze advisering. Ook in onze bedrijfsvoering (huisvesting, inkoop van producten & diensten en personeelsbeleid) besteden we hieraan aandacht. Wilt u meer weten over onze misse en onze visie op MVO? Neem contact met ons op.

Partners

We zoeken altijd partners voor het realiseren van onze duurzaamheidsdoelstellingen. Dit kunnen cliënten zijn maar ook andere partners, zoals maatschappelijke organisaties, consultants of andere ondernemingen. Alleen door samen te werken kan daadwerkelijk de gezochte impact gerealiseerd worden. We bieden daarvoor graag onze juridische expertise aan, maar we zijn ons ook ervan bewust dat voor het succesvol realiseren van een project steeds in het oog gehouden moet worden dat er voldoende draagvlak is. Op Clairfort duurzaam zijn diverse voorbeelden te vinden van een dergelijke samenwerking.

Wij zijn u graag van dienst

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Clairfort Advocaten en Mediators

Zusterplein 22
3703 CB Zeist
030 – 307 54 65
 info@clairfort.nl
Amstelplein 54, 26e etage
1096 BC Amsterdam
020 – 225 85 80
info@clairfort.nl

Duurzaamheidsblogs