Over ons

Clairfort Advocaten Mediators & Projectjuristen

Clairfort in het kort

Clairfort bestaat uit verschillende teams van gespecialiseerde advocaten en juristen. Clairfort zou een firm of niches kunnen worden genoemd; de medewerkers van Clairfort houden zich alleen maar bezig met hun eigen vakgebied. Daardoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Ook bent u ervan verzekerd dat wij een ruime ervaring hebben op deze gebieden. Wij hebben teams op het gebied van aanbesteding & mededinging, arbeidsrecht, bouw en vastgoed, intellectueel eigendom en IT, ondernemingsrecht en M&A en overheid.

Kortom: die gebieden die voor ondernemers en overheden het meest van belang zijn. Twijfelt u of wij uw zaak kunnen behandelen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Mochten wij u niet zelf kunnen helpen, dan brengen wij u kosteloos in contact met iemand uit ons uitgebreide en wereldwijde netwerk van gespecialiseerde advocaten.

Meer weten over onze expertises? Lees dan hier verder.

Aanpak

Uit onze naam blijkt al dat wij staan voor helder en krachtig. Zelf zijn wij erg gepassioneerd over onze rechtsgebieden maar we begrijpen dat u behoefte heeft aan praktisch en beknopt advies. Wij zijn altijd duidelijk over de kansen en over de kosten. Op basis daarvan stemmen wij met u de verdere strategie af. Wat ons betreft verdient het de voorkeur om eerst te kijken of er nog een minnelijke oplossing mogelijk is. Dat bespaart vaak tijd en kosten. Als dat niet het geval blijkt of als de zaak daarom vraagt, dan overleggen we met u over de verdere maatregelen.

En we zijn laagdrempelig. Met veel van onze cliënten hebben wij een bestendige relatie opgebouwd. Wij worden niet alleen benaderd als er al een geschil is ontstaan, maar functioneren ook als vaste sparringpartner. Ook voor korte vragen, of als u met ons wilt overleggen of u op de goede weg zit, kunt u ons dus bellen. Dat vinden wij alleen maar leuk. Bovendien kennen wij de onderneming van onze cliënten daardoor goed en weten wij precies welke belangen er spelen.

Wat de kosten betreft zijn er verschillende mogelijkheden. Naast onze uurtarieven werken wij ook met vaste prijzen en abonnementen. Ons kantoor rekent alleen de uurtarieven en (waar toepasselijk) BTW voor onze werkzaamheden. Wij rekenen geen kantoorkosten of een ander vast percentage voor algemene kosten.

Dienstverlening

Clairfort onderscheidt zich door diensten aan te bieden als advocaat, mediator en projectjurist, al naar gelang de wensen van de cliënt.

In de eerste plaats zijn wij een advocatenkantoor en hebben wij gespecialiseerde advocaten en juristen in dienst die adviseren en procederen. Daarnaast zijn wij thuis in het opstellen en beoordelen van contracten en contractmanagement.

Ook leveren wij projectjuristen en in-house dienstverlening. U kunt ons altijd benaderen als u voor langere of kortere periode iemand in wilt schakelen die op vaste tijdstippen aanwezig is en mee kan denken over juridische zaken.

Tot slot beschikken wij over gekwalificeerde en ervaren mediators die samen met partijen naar een oplossing zoeken.

Juridische Informatie

Clairfort is een samenwerkingsverband van twee advocatenpraktijken, die ieder voor eigen rekening en risico hun werkzaamheden uitoefenen:
– Clairfort Zeist B.V. (KvKnr: 69535876)
– De maatschap Clairfort HS (KvKnr: 30267367)

Onze expertises

Aanbesteding & Mededinging

Arbeidsrecht

Bouw & Vastgoed

Intellectueel Eigendom & IT

Ondernemingsrecht en M&A

Overheid