Armita Hosseini

Armita Hosseini is advocaat binnen de sectie Intellectueel Eigendom, IT & Privacy.

Armita adviseert en procedeert over nationale en internationale kwesties op het gebied van de bescherming van merken en handelsnamen, uitvindingen, vormgeving van producten en counterfeit. Daarnaast assisteert Armita cliënten op het gebeid van het contractenrecht.

Ze heeft de master informatierecht afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Eerder heeft Armita haar bachelor rechtsgeleerdheid gevolgd aan het Utrecht Law College, het honoursprogramma van de Universiteit Utrecht. Daarnaast heeft Armita een semester gestudeerd aan Uppsala University (Zweden). Tijdens haar studie heeft ze zich onder andere ingezet als vrijwilliger voor een rechtswinkel.

Advocaten zijn verplicht om de onderstaande mededeling over de rechtsgebieden te publiceren op grond van de voor hen geldende regelgeving.

Armita Hosseini heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Intellectueel Eigendomsrecht
  • Verbintenissenrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Blogs Intellectueel Eigendom & IT

Wij zijn u graag van dienst

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Clairfort Advocaten en Mediators

Zusterplein 22
3703 CB Zeist

030 – 307 54 65
 info@clairfort.nl