Mathijs van Logten

mr. Mathijs J.V. van Logten

Advocaat & Mediator

Mathijs van Logten is advocaat arbeidsrecht. Hij is founding partner van Clairfort.

Naast advocaat is Mathijs MfN-mediator en heeft hij managementervaring opgedaan als directeur bij Conclusion, een grote Nederlandse dienstverlener. Mathijs heeft een (internationale) adviespraktijk en procedeert regelmatig.

Mathijs is specialist op het gebied van arbeidsrecht, waarin hij zich met name bezighoudt met managementgeschillen, beperkende bedingen (concurrentie- en relatiebeding) en vraagstukken op het gebied van medezeggenschap. Hij staat nationale en internationale organisaties bij in verschillende branches. Onder meer in de zorg, farmacie, bouw en industrie.

Voordat Mathijs in oktober 2017 Clairfort oprichtte was hij partner bij BANNING advocaten te Amsterdam, waar hij verantwoordelijk was voor de sectie arbeidsrecht van het kantoor.

Mathijs bekleedt diverse nevenfuncties. Zo is hij lid van de Raad van Toezicht van een zorginstelling en is hij arbiter bij het College van Arbitrage bij de KNVB. Daarnaast geeft Mathijs lezingen en is hij lid van diverse vakverenigingen.

Advocaten zijn verplicht om de onderstaande mededeling over de rechtsgebieden te publiceren op grond van de voor hen geldende regelgeving.

Mathijs van Logten heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

  • Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Blogs Arbeidsrecht

Wij zijn u graag van dienst

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Clairfort Advocaten en Mediators

Clairfort Zeist
Zusterplein 22
3703 CB Zeist

030 – 307 54 65
 info@clairfort.nl

Clairfort Advocaten en Mediators

Clairfort Amsterdam
Amstelplein 54, 26e etage
1096 BC Amsterdam

020 – 225 85 80
info@clairfort.nl