Patricia Kampschreur

mr. Patricia (P.J.E.) Kampschreur

Advocaat

Patricia Kampschreur is advocaat gespecialiseerd in aanbestedingsrecht & mededingingsrecht.

Patricia is meer dan 10 jaar advocaat en gespecialiseerd in mededingingsrecht en aanbestedingsrecht. Patricia begeleidt inschrijvers bij het inschrijven op aanbestedingsprocedures. Zij adviseert over de toepasselijkheid en de werkingssfeer van (Europese) aanbestedingsregelgeving.

Daarnaast adviseert Patricia bedrijven over de toepassing van de Europese en Nederlandse mededingingsregels (kartelverbod, verbod van misbruik van machtspositie, verbod van staatssteun). Tevens begeleidt Patricia ondernemingen bij meldingstrajecten voor concentraties bij de ACM.

Patricia was eerder werkzaam als advocaat bij Loyens & Loeff en bij twee andere advocatenkantoren. Tevens is zij als senior medewerker werkzaam geweest bij de Juridische Dienst van de ACM.

Patricia heeft de Grotius-specialisatieopleiding Mededingingsrecht afgerond in 2003.

Patricia is een vaste rubrieksauteur van het Tijdschrift voor Staatssteun voor besluiten van de Europese Commissie op gebied van het staatssteunverbod.

Advocaten zijn verplicht om de onderstaande mededeling over de rechtsgebieden te publiceren op grond van de voor hen geldende regelgeving.

Patricia Kampschreur heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Mededingingsrecht
  • Aanbestedingsrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Blogs

Wij zijn u graag van dienst

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Clairfort Advocaten en Mediators

Keizersgracht 206-I
1016 DX Amsterdam
020 – 225 85 80
 info@clairfort.nl