Geke Bosch

Geke Bosch is advocaat en associate partner arbeidsrecht. Vanaf de oprichting in oktober 2017 maakt zij onderdeel uit van Clairfort.

Geke is gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Ze rondde in 2016 de Grotius specialisatieopleiding Arbeidsrecht cum laude af.

Geke adviseert en procedeert over zowel het individuele als het collectieve ontslagrecht, waarbij zaken als (dis)functioneren, arbeidsongeschiktheid en het begeleiden van reorganisaties tot haar dagelijkse praktijk behoren. Geke heeft ervaring met onderhandelingen met vakbonden, CAO-kwesties en medezeggenschapsvraagstukken. Daarnaast adviseert zij haar cliënten veelvuldig over flexibele arbeidsrelaties en de ontwikkelingen rondom ZZP’ers.

Als bijzonder aandachtsgebied richt Geke zich op de advisering van zorginstellingen, waar zij de afgelopen jaren al diverse reorganisaties heeft begeleid. Zij heeft bovendien kennis van specifieke wet- en regelgeving binnen de zorgsector.

Geke geeft cursussen, seminars en presentaties over haar vakgebied en ze is lid van diverse vakverenigingen.

Advocaten zijn verplicht om de onderstaande mededeling over de rechtsgebieden te publiceren op grond van de voor hen geldende regelgeving.

Geke Bosch heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

  • Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Blogs Arbeidsrecht

Wij zijn u graag van dienst

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Clairfort Advocaten en Mediators

Zusterplein 22
3703 CB Zeist

030 – 307 54 65
 info@clairfort.nl