Marius Strijker

mr. Marius N. Strijker

Advocaat, Projectjurist & Mediator

Marius Strijker is advocaat en partner gespecialiseerd in het (Europees) aanbestedingsrecht en civiele bouw- en contractenrecht.

Marius Strijker is advocaat en partner gespecialiseerd in het (Europees) aanbestedingsrecht en civiele bouw- en contractenrecht. Hij heeft veel ervaring met de aanbesteding en contractering van diverse projecten door middel van geïntegreerde contractvormen zoals Design & Build-contracten (UAV-GC) en publiek-private samenwerkingsvarianten in de infra-, utiliteits- en gebiedsontwikkeling en de watersector.

Marius adviseert en begeleidt zowel (overheids)opdrachtgevers als (private) opdrachtnemers bij de voorbereiding en uitvoering van Europese en nationale aanbestedingsprocedures tot en met de contractering evenals het contractmanagement van infrastructuur-, industriële, utiliteits- en gebiedsontwikkelingsprojecten.

Eerder was Marius werkzaam bij Loyens & Loeff, Twynstra Gudde en Railinfrabeheer BV (Prorail). In 2006 heeft hij samen met Philip Houtzager het kantoor Houtzager Strijker opgericht. Dit kantoor is per 1 januari 2018 overgegaan in Clairfort.

Blogs Bouw & Vastgoed

Wij zijn u graag van dienst

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Clairfort Advocaten en Mediators

Zusterplein 22
3703 CB Zeist

030 – 307 54 65
 info@clairfort.nl