René Mussaeus

René Mussaeus is advocaat en partner gespecialiseerd in bouw- en vastgoedrecht.

René heeft brede kennis en ervaring op het gebied van vastgoed, waaronder projectontwikkeling, huurrecht, bouwrecht, PPS-constructies en zakelijke rechten zoals appartementsrecht, opstalrecht en erfpacht.

René adviseert projectontwikkelaars, bouwbedrijven, beleggers, gemeenten en woningcorporaties bij de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van vastgoed. Ook procedeert hij regelmatig in bouw- en huurgeschillen.

René heeft ruime ervaring opgedaan in de advocatuur en het bedrijfsleven. Hij heeft zes jaar gewerkt bij een middelgroot advocatenkantoor op het gebied van vastgoed. Daarnaast heeft hij onder meer negen jaar gewerkt als bedrijfsjurist en advocaat in dienstbetrekking bij een van de grootste projectontwikkelaars van Nederland.

René heeft de Grotius specialistenopleiding Onroerend Goedrecht cum laude afgerond. Hij is lid van diverse specialistenverenigingen, waaronder de Vereniging Vastgoed Juristen, de Vereniging voor Bouwrecht-advocaten en de Nederlandse Vereniging voor Aanbestedingsrecht.

Advocaten zijn verplicht om de onderstaande mededeling over de rechtsgebieden te publiceren op grond van de voor hen geldende regelgeving.

René Mussaeus heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

  • Vastgoedrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Blogs Bouw & Vastgoed

Wij zijn u graag van dienst

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Clairfort Advocaten en Mediators

Zusterplein 22
3703 CB Zeist

030 – 307 54 65
 info@clairfort.nl